Prijzen

Onderstaande pakketten geven een indicatie van de mogelijkheden en bijbehorende kosten. Alle pakketten zijn naar wens aan te passen.  Inbegrepen zit altijd een USB-stick met de mooiste foto’s van jullie trouwdag. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we alle mogelijkheden en jullie wensen bespreken, tevens kunnen jullie dan een aantal voorbeeldalbums inzien. De eerste 200 km aan reiskosten zijn inbegrepen, daarboven reken ik €0,20 per km. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Basis Pakket
€800
8 uur fotografie
USB-stick met 400 foto’s
(ieder extra uur €50)
*
Standaard Pakket
€1300
10 uur fotografie
USB-stick met 500 foto’s
Album 25x25cm
*
Extra Pakket
€1500
12 uur fotografie
USB-stick met 600 foto’s
Album 30x30cm of 30x40cm
Luxe Pakket
€1700
12 uur fotografie
USB-stick met 600 foto’s
Albumpakket (1 groot album en 2 kleinere)

trouwalbums erik groothuis

Een mooi album is een unieke herinnering aan jullie trouwdag. De mooiste foto’s van die dag in een tijdloos opgemaakt album doet je de dag herbeleven en is één van de weinig tastbare zaken die je over houdt van jullie trouwdag. De grootste zorg wordt besteed aan het selecteren van de foto’s, het opmaken en afwerken van het album. Ik hou van een frisse strakke en rustige stijl van opmaken en zal voordat het album afgedrukt wordt jullie eerst een proef-layout sturen zodat wijzigingen  nog mogelijk zijn. De albums worden met de hand gebonden en de foto’s worden geprint op stevig hoogwaardig fotopapier.

albumpakket

Het is ook mogelijk om bij jullie eigen album twee kleinere albums mee te bestellen: zo krijg je bij een album van 30x30cm twee albums van 20x20cm. Leuk  om weg te geven, bijvoorbeeld aan jullie ouders.

Verschillende omslagen zijn mogelijk, zo kunnen jullie namen met de embossing-techniek op de voorkant gedrukt worden. Een foto op de voorzijde is ook mogelijk: een album met langwerpige foto en een magneetflap of een album met een vierkante foto op de voorkant. Bij een kennismakingsgesprek kun je verschillende albums inzien en de kwaliteit ervaren van deze prachtige layflat-albums.

Zoek je nog een leuke trouwauto en heb je altijd al eens willen rijden in een kever cabrio? Dan stel ik mijn VW kever uit 1972 ter beschikking. Ook los te huren, maar in combinatie met een trouwreportage slechts €150,- voor de hele dag. Voor meer informatie: kijk op www.weddingkever.nl

weddingkever